WAGENPARK VAN TRANS-PEAT

Het Trans-Peat Logistics wagenpark bestaat uit 14 trekkers. Al onze trekkers beschikken over een Euro 5 dan wel een Euro 6 motor, dit zijn milieuvriendelijke motoren. Zonder een Euro 5 -of 6 motor kom je de Maasvlakte niet meer op. Daarnaast zijn alle trekkers voorzien van een PTO systeem. PTO; Power take-off (ook wel ‘krachtafnemer’) is een voorziening op de versnellingsbak of reductiebak van vooral vrachtauto’s en tractoren. Het doel is het aandrijven van werktuigen die aan het voertuig gekoppeld zijn.

  • Ons wagenpark bestaat uit totaal 14 trekkers
    Waarvan 1 duwbak speciaal voor potgrond

  • Wij hebben 8 ‘Walking Floor’ trailers, 7 kiepchassis en 1 koeltrailer met klep voor het vervoer van pallets
  • Alle trekkers zijn voorzien van PTO ‘Power Take-Off’
  • Milieuvriendelijke Euro 5/6 motoren

WALKING FLOOR TRAILERS

Inladen van bulk
Walking floor trailer
Walking floor trailers

8 WALKING FLOOR TRAILERS

Trans-Peat Logistics is in het bezit van 8 walking floor trailers.
Deze trailers zijn afkomstig van de firma Kraker uit Axel. De inhoud van deze trailers bedragen allen 95 m3. De vloeren van de ‘walking floor’ trailers kunnen door het unieke schuifvloer systeem niet alleen bulk vervoeren, maar ook pallets laden en lossen.

KIEPCHASSIS

7 KIEPCHASSIS

Trans-Peat Logistics is in het bezit van 7 kiepchassis.
Met deze kiepchassis kunnen wij zeecontainers kiepen. Wij zijn gespecialiseerd in het kiepen van 40ft en 45ft zeecontainers. Trans-Peat is in staat om alle producten te kiepen. De producten die wij het meest kiepen zijn o.a. turf, cocos en boomschors. Ook containers die niet gekiept hoeft te worden kunnen wij uiteraard vervoeren!

Kiepen zeecontainer
Lossen zeecontainer